menarilah dan terus tertawa, walau dunia tak seindah syurga, bersyukurlah pada yang maha Kuasa, cinta kita di dunia & akhirat, Selamanya !

Salam Perah Otak

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatu !! 
salam Iman ^^

Pertamanya syukur ke hadrat Ilahi. kerana masih lagi di berikan peluang kehidupan yang indah. setidaknya masih mampu bernafas dalam menambah bekalan yang masih sangat minimum sebagai sokongan di hari perhitungan kelak.


di saat gentar ni, ak sempat lagi buka blog & cakap,senyum.selalu .. hahah. nak Tahu tak? exam esok !! kalau ada orang yang x da perasaan takut @ insaF. hah, aku lah oRangnya.. hehehe.. 
Ala, gurau ja la. bukan x takut. ni pun dah nerVOUS Parkinson. asyik terfikir pasal exam ni ja. Oleh disebabkan waktu lapang yang dikurniakan Allah. ak pun me'relesskan tension di kepala aku ni.. 
(dalam hati x da siapa tahu taw! apa lgi dlm kepala otak. heheh :P)

 apa yang korang buat bila dekat exam?
1. doa x putus
2. x ingat dunia. ingat paper ja
3. soff masjid/surau penuh.
4. no upDate due to exam
5.  silence...

wah, dekat nk exam laa kita jadi MANUSIA TERBAIK !
habis exam ?
kembali ke jalan lama, bukan teruk tapi MAlas .
(tazkirah pula dia ni, mengantuk la >_^) 

betul laa ! sebab.... aku pown sama la. <<-- terpaksa dah ngaku.
 
korang doakan lah aku erk, bnyak2..
weyh ak nak ambik periksa ni !!
sebelum ak melalut smpai ke malam lebih baik... TIDO!
nanti malam InsyaAllah aku bngn STUDY !

yg nak exam tu GUD LUCK taw :'D
ChaiyoXD .. biltaufiq wannajah... Semoga Brjaya. 
Wassalamualaikum warahmatullahi wabarokatu

segala puji padaMu...

kata buatku

"tidak akan ada kemakmuran tanpa kasih sayang,
hanya mereka yang beriman sahaja yang akan tahu makna kasih sayang itu"

detik waktu yang berharga

kata kata cinta

aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu
jika kaw hilangkan agama dari dirimu
maka hilang lah cintaku padamu =)

syair arab

" cinta merupakan anugerah takdir,
pertama kali datang terlihat bak air yang tenang,
namun tika seseorang yang bersangkutan menerjuninya,
tenggelamlah ia didalamnya, tak tertolong lagi

E N J O Y !